Home       Contact       Winkelmandje (0)       Mijn Account

TUIN EN PARK BENODIGDHEDEN - HOUTKLOVERS

Nieuwgereedschap.nl > TUIN EN PARK BENODIGDHEDEN > HOUTKLOVERS

Laagste Prijs Hoogste Prijs Alfabet Populair NieuwsteBrandhout verwerken? Koop hier Uw top kwaliteit houtklover

Bij Nieuwgereedschap vindt U allerlei houtklievers voor messcherpe prijzen

De naam Houtklover wordt vaak ook anders omschreven. Deze tuinmachine wordt ook wel houtkliever, kloofmachine, houtkloofmachine of kliefmachine genoemd. Houtklovers zijn gemaakt om houtstammen te kloven (klieven/splijten) tot brandhout. Het zijn krachtige machines, waarbij het resultaat gemeten wordt in het aantal ton (duizend kilo) drukkracht. Een kloofmachine met meer drukkracht, heeft meer vermogen en kan groter/zwaarder/harder hout kloven. Onze "lichtste" klovers hebben een drukkracht van 7 ton (7000 kilo). Dit is een staande houtklover. De meest verkochte modellen binnen ons assortiment hebben een drukkracht tussen de 8-26 ton. Wilt u een lichte en goedkope houtklover tussen 4 en 6 ton, dan kunt U contact opnemen met onze klantenservice. Deze groep houtklovers buiten ons assortiment kunnen worden geleverd op aanvraag.

Onze mobiele kloofmachines zijn voorzien van stevige wielen en handige vervoerbeugel. Hierdoor laat de machine zich gemakkelijk verplaatsen. Waarschuwing, verplaats Uw houtklover nooit met lopende motor. De motor moet altijd uitgezet zijn voordat u de kloofmachine verplaatst. Zorg er ook voor dat de ontluchting dicht gedraaid is. Dit om olieverlies tijdens transport te voorkomen.

De verkrijgbare houtklovers zijn te onderscheiden in de elektrische houtklover (230V en 400V), benzinemotor houtklover en de Aftakas houtklover. De aanhanger houtklover kan dus gemakkelijk de auto of een ander trekkend voertuig gekoppeld worden. Wij verkopen topmerken die elders in Europa al zeer populair zijn. We spreken dan onder andere over het Duitse merk Grobe, en het Oostenrijkse Brennholz.

 
-


Nieuwgereedschap.nl mede mogelijk gemaakt door Proshops