Home       Contact       Winkelmandje (0)       Mijn Account

TRANSPORTMIDDELEN - KRUIWAGENS

Nieuwgereedschap.nl > TRANSPORTMIDDELEN > KRUIWAGENS

Laagste Prijs Hoogste Prijs Alfabet Populair NieuwsteKoop hier Uw Matador kruiwagen voor alle type bouwwerkzaamheden

Nieuwgereedschap.nl heeft voor iedere bouwklus de juiste kruiwagen

Bijna niet meer weg te denken, die onmisbare hulp op de bouw of in de tuin is natuurlijk een kruiwagen. Bij bijna elke klus die u doet als U nou zand, tuinafval of stenen moet verplaatsen. Dat gaat het meest efficiënt met een kruiwagen. In de Matador kruiwagens uit ons assortiment van kunt u minstens tachtig liter afval of zand vervoeren. De kruiwagens die nieuwgereedschap verkoopt zijn voornamelijk bedoeld voor vakmensen omdat ze steviger zijn en een langere levensduur hebben dan een goedkope kruiwagen. Dankzij hun geprofileerde handvaten zijn ze veilig in gebruik. Wij leveren onder andere ook kruiwagens met een zogenoemd met een lekvrij wiel.

Uiteraard bevindt zich in ons Matador aanbod ook de afsluitbare gereedschapskruiwagen waar de timmerman of installateur heel erg veel gereedschap in kan transporteren en veilig opbergen. Het kantelbare model kan op een arbovriendelijke manier door zijn unieke kantelmechanisme makkelijk in een bestelwagen geplaatst zonder het gereedschap eruit te moet halen.

Bent U op zoek naar een transportmiddel voor grotere ramen of kozijnen dan zal al snel Uw keuze vallen op de Matador ramenkruiwagen die geschikt is voor bouwmaterialen van grotere omvang. Nieuwgereedschap.nl heeft dus altijd een goede oplossing in transporteren over de bouwplaats. Bent U nou hovenier, timmerman of installateur? Hier besteld U voor elke klus de juiste kruiwagen. 
-


Nieuwgereedschap.nl mede mogelijk gemaakt door Proshops