Home       Contact       Winkelmandje (0)       Mijn Account

IJZERWAREN - SPIJKERS

Nieuwgereedschap.nl > IJZERWAREN > SPIJKERS

Laagste Prijs Hoogste Prijs Alfabet Populair NieuwsteSpijkers kopen? Top assortiment bij de online gereedschap specialist

Hier begint het timmer plezier voor bedrijf en particulier

Een ruim assortiment spijkers voor al het timmerwerk vind je ook in het assortiment ijzerwaren bij de online gereedschap specialist. Bekijk alle spijkers en kies het juiste type voor jouw klus. Zoekt je nog een bijpassende klauwhamer dan hoef je niet verder te zoeken want we hebben een zeer goede keuze uit een Stanley of Bahco hamer.

Wilt u stevige spijkers kopen? nieuwgereedschap.nl heeft diverse professionele soorten Macnails spijkers voor elke klus. Bij een besteding vanaf € 150,- betaalt u geen verzendkosten. Ook voor bedrijven die grotere hoeveelheden spijkers kopen hebben we altijd korting, dus extra veel inkopen bij de online gereedschap specialist is veel goedkoper en loont de moeite.

Om iets snel en vrij goed te bevestigen aan een muur kunt u onze hardstalen betonnagels gebruiken. De lengte van deze betonnagel moet, na het doorboren van het te bevestigen onderdeel, nog minstens 25mm in de muur steken. Omdat betonspijkers kunnen afbreken is het aan te raden om een veiligheidsbril te dragen tijdens het werk.

 
-


Nieuwgereedschap.nl mede mogelijk gemaakt door Proshops