Home       Contact       Winkelmandje (0)       Mijn Account

BOUWGEREEDSCHAP - BETONMOLENS

Nieuwgereedschap.nl > BOUWGEREEDSCHAP > BETONMOLENS

Laagste Prijs Hoogste Prijs Alfabet Populair NieuwsteVoordelig zelf beton maken | Koop je betonmolen bij nieuw gereedschap

Voor het uitvoeren van kleinschalige bouwprojecten kan men ervoor kiezen zelf eenvoudig beton te maken dan beton bestellen. Bijvoorbeeld de fundering van een garage of schutting, of een terrasvloer. Welk gereedschap is daarvoor een goede keuze is vindt U goedkoop en professioneel bij nieuwgereedschap.nl.

De keuze voor een goede betonmolen is dus online te bestellen uit ons gereedschap assortiment. Een complete cementmixer met een zeer degelijke stalen kuip. Geschikt voor in de bouwsector en ideaal voor zowel de bouwende particulier als de zelfstandige vakman. Met deze betonmolens kun je zeer eenvoudig beton maken. De molen doet al het werk. Leverbaar in 230 volt uitvoering, zodat krachtstroom niet nodig is.

Beton storten als doe-het-zelf-er is dus goed mogelijk en kan goedkoper zijn dan kant en klare beton bestellen. Het is dus een relatief snelle en voordelige manier voor het maken van een niet-dragende vloer of een fundering. Hierbij is wel het uitvoeren van de juiste voorbereiding erg belangrijk. Wanneer het nodig is, legt u eerst een bouwfolie en kit u naden af. Bij het storten van een fundering zorgt u voor het uitgraven van de juiste diepte en de bekisting. Dit kan met een zandschep of soortgelijk gereedschap. 
-


Nieuwgereedschap.nl mede mogelijk gemaakt door Proshops