Home       Contact       Winkelmandje (0)       Mijn Account

BOUWGEREEDSCHAP - AFKORT ZAAGMACHINES

Nieuwgereedschap.nl > BOUWGEREEDSCHAP > AFKORT ZAAGMACHINES

Laagste Prijs Hoogste Prijs Alfabet Populair NieuwsteAfkortzaag nodig? | Het top aanbod vind je bij nieuwgereedschap.nl

Elke balk of plaat zaag je met onze top machines op de juiste maat

Een afkortzaag is te gebruiken om snel en precies balken of platen op maat te zagen. Ook is met een zaagmachine als deze mogelijk materialen onder een hoek te zagen. Tevens ideaal te gebruiken voor het zagen van plinten (met een fijn zaagblad). Voordat u begint met zagen moet u natuurlijk eerst de zaagmachine goed instellen.

Een Afkortzaag is een elektrisch aangedreven stuk gereedschap dat eigenlijk als compacte zaagtafel met een verticale beweging planken en balken kan inkorten. In vergelijking tot een zaagtafel is deze een stuk kleinere machine en makkelijker te verplaatsen of te vervoeren. Een ander verschil is dat bij een tafelzaag het zaagblad in de tafel is gemonteerd. Bij een afkort zaagmachine bevindt het zaagblad zich boven het te zagen materiaal. Aan het beweegbare zaaggedeelte zit ook een handvat met schakelaar bevestigd. Door het handvat naar beneden te trekken kun je door het materiaal heen zagen. Bij een radiaal afkortzaag is het ook mogelijk om bredere stukken planken te zagen. Hier kan niet alleen het cirkelzaagblad naar beneden worden gehaald. Ook is het zaagblad van voor naar achteren te bewegen.

U heeft bij ons een ruime keuze uit goede merken die een steeds groter aandeel op de kaart van de bouwwereld bezetten. Wij bieden onder andere machines aan van Tendotools, Metabo en nog enkele machines van het merk Einhell. 
-


Nieuwgereedschap.nl mede mogelijk gemaakt door Proshops